Aqualab Zuid

Toegepaste producten

Kastenwand

Het representatieve, modulaire kastenwandprogramma van S+B kan aan elke opbergbehoefte voldoen. Zo kunt u zelfs de meest schaarse laboratoriumruimte economisch benutten. De standaard hoogte is 2015 m, maar met de bovenkasten kunt u een wand van maar liefst 2900 mm hoogte samenstellen. Naar wens kan S+B de kasten met een bovenaftimmering stofvrij op het plafond aansluiten.

Wandtafel plint

Zijn verschuifbare onderkasten niet noodzakelijk in uw laboratorium, maar wilt u wel graag extra veel bergruimte? Dan biedt het plintsysteem uitkomst. De onderkasten vormen de ondersteuningsconstructie van de werkbladen en hebben daardoor een groter intern volume. Bovendien stelt het systeem geen specifieke eisen aan de vloer en de wandconstructie. Zitruimtes kan S+B afgewerken met panelen tot op de vloer, waardoor er één geheel ontstaat dat makkelijk te reinigen is. De plinten kitten wij vloeistofdicht af op de vloer.

Wandtafel jukken

Het jukkenonderstel voor wandtafels is een modulair systeem dat in principe overal kan worden toegepast. S+B plaatst het los op de vloer en tegen de wand, waardoor het systeem geen eisen stelt aan de omgeving. Indien gewenst kunnen wij de vloersloffen van de jukken onzichtbaar aan de vloer bevestigen - en afkitten in ruimten waar hygiëne extra belangrijk is. Wij koppelen de jukken met voor- en achterregels, die gezamenlijk de onderconstructie vormen van de tafels. Onder de tafels kan S+B naar wens (verschuifbare) onderkasten monteren.

Eilandtafel plint

Uitgebreid en populair programma van eenvoudig te installeren, self supporting kasten en tafels. De kasten vormen het dragend deel voor de tafelbladen. Het plintsysteem stelt weinig eisen aan de bouwkundige staat van de werkruimte en heeft veel praktische opbergmogelijkheden. Daarnaast is het aantrekkelijk geprijsd, waardoor S+B dit systeem in veel laboratoria toepast. Door zitnissen te ingreren, creëren we bovendien zitwerkplekken.

Ecoline zuurkast

Een zuurkast die bij een relatief lage afzuigcapaciteit toch optimale bescherming biedt aan zijn gebruikers. Dat is de Ecoline zuurkast. Hij is niet alleen als beste getest; de media- en elektra-aansluitingen kunnen bovendien geheel naar wens van de gebruiker bevestigd worden. Het automatische schuifraam is optioneel.

Zuren-logenkast

Door de gescheiden compartimenten kunt u zowel logen als zuren veilig in deze speciale kast opbergen. De bovenaansluiting zorgt voor een verbinding met het afzuigsysteem, waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige werking. De compartimenten zijn los van elkaar afsluitbaar en voorzien van uitschuifbare legborden.

Veiligheidskast

Met de Asecos veiligheidskast slaat u gevaarlijke stoffen verantwoord en volgens de Arbo-regels op. De kasten zijn volledig naar wens in te delen, en gecertificeerd conform PGS15, NEN-EN14470-1, Codex, ARAB en Vlarem.
« Terug naar producten