Avans Hogeschool

Toegepaste producten

Kastenwand

Het representatieve, modulaire kastenwandprogramma van S+B kan aan elke opbergbehoefte voldoen. Zo kunt u zelfs de meest schaarse laboratoriumruimte economisch benutten. De standaard hoogte is 2015 m, maar met de bovenkasten kunt u een wand van maar liefst 2900 mm hoogte samenstellen. Naar wens kan S+B de kasten met een bovenaftimmering stofvrij op het plafond aansluiten.

Wandtafel plint

Zijn verschuifbare onderkasten niet noodzakelijk in uw laboratorium, maar wilt u wel graag extra veel bergruimte? Dan biedt het plintsysteem uitkomst. De onderkasten vormen de ondersteuningsconstructie van de werkbladen en hebben daardoor een groter intern volume. Bovendien stelt het systeem geen specifieke eisen aan de vloer en de wandconstructie. Zitruimtes kan S+B afgewerken met panelen tot op de vloer, waardoor er één geheel ontstaat dat makkelijk te reinigen is. De plinten kitten wij vloeistofdicht af op de vloer.

Wandtafel jukken

Het jukkenonderstel voor wandtafels is een modulair systeem dat in principe overal kan worden toegepast. S+B plaatst het los op de vloer en tegen de wand, waardoor het systeem geen eisen stelt aan de omgeving. Indien gewenst kunnen wij de vloersloffen van de jukken onzichtbaar aan de vloer bevestigen - en afkitten in ruimten waar hygiëne extra belangrijk is. Wij koppelen de jukken met voor- en achterregels, die gezamenlijk de onderconstructie vormen van de tafels. Onder de tafels kan S+B naar wens (verschuifbare) onderkasten monteren.

Eilandtafel plint

Uitgebreid en populair programma van eenvoudig te installeren, self supporting kasten en tafels. De kasten vormen het dragend deel voor de tafelbladen. Het plintsysteem stelt weinig eisen aan de bouwkundige staat van de werkruimte en heeft veel praktische opbergmogelijkheden. Daarnaast is het aantrekkelijk geprijsd, waardoor S+B dit systeem in veel laboratoria toepast. Door zitnissen te ingreren, creëren we bovendien zitwerkplekken.

Eilandtafel jukken

Flexibel, fraai en stevig interieursysteem, waarmee iedere cm2 laboratoriumruimte benut kan worden. Het systeem vormt de basis voor de montage van mediagoten, spoelunits en werkbladen voor het werken op sta- en/of zithoogte. De onderkasten monteert S+B hangend aan het frame. Daardoor zijn ze over de volle lengte te verschuiven waardooren kunt u werkplekken flexibel samenstellen. Tafels met het jukkensysteem hoeven niet aan de vloer gemonteerd worden.
« Terug naar producten