Carmel College Salland Raalte

Inrichting Bèta-Lab en de practicumlokalen bij het Carmel College Salland Raalte.

Toegepaste producten

Kastenwand

Bijzonder compleet programma van diverse kastenwandsystemen. Opgebouwd uit afsluitbare boven-, onder- en middenkasten, vitrinekasten, apothekerskasten, (gecertificeerde) veiligheidskasten, ladekasten, etc. Met of zonder legborden en uitschuifbare lades. De kasten zijn geschikt voor de meest uiteenlopende soorten opslag, waaronder glaswerk, instrumenten en chemicaliën. Met de bovenkasten kunt u een kast samenstellen tot maar liefst 2900 mm hoogte. Door middel van een bovenaftimmering kan S+B de kastopstelling stofvrij aansluiten op het plafond.

Mercury

Organisch gevormd practicummeubilair voor toekomstgericht, interactief groepsonderwijs aan meerdere leerlingen (circa 10 per unit). Het voor de werkbladen gebruikte Corian® is gebruikersvriendelijk, maar toch bestand tegen intensieve omgangsvormen. Beschadigingen kunnen eenvoudig worden gerepareerd. Voor de naadloos geïntegreerde energievoorzieningen zijn slechts enkele opvoerpunten nodig voor de toevoer van gas, water en elektra. Deze koppelen wij onderling in de meubels.

Mediazuil

Ruimtebesparend en flexibel interieurelement voor de distributie van gas, water en elektra uit het plafond. Bij gebruik kantelt u de zuil in verticale positie. Erna verdwijnt de zuil weer  in horizontale positie tegen het plafond, en vormt geen visueel obstakel bij theoretische kennisoverdracht. In deze positie is de zuil vrijwel onbereikbaar voor de leerlingen. S+B maakt de zuilen op maat. Ze hebben dus altijd een ideale positie ten opzichte van de werkplekken.

Boemerang

De boemerangtafel is innovatief qua vorm en materiaalgebruik. De vorm bevordert in sterke mate het contact en de samenwerking tussen de leerlingen onderling en tussen leerlingen en docent. De transparante uitstraling van de innovatieve tafel zorgt voor een optimaal ruimtelijk effect. Door de opstelling van de tafels in het lokaal kan er zowel theorie- als praktijkonderwijs gegeven worden. Door de vorm kan de docent (frontaal) aan 8 leerlingen tegelijk een korte instructie geven.
« Terug naar producten