Melanchton Bergschenhoek

Toegepaste producten

Tassenkast

Ruim twee meter hoge, praktische opbergkast voor de overzichtelijke opslag van ten minste 15 schooltassen. Ideale oplossing om het vloeroppervlak van het practicumlokaal vrij te houden van rondslingerende obstakels. De schooltassenkast levert een simpele, maar nuttige bijdrage aan een veilig en overzichtelijk binask-lokaal.

Kastenwand

Bijzonder compleet programma van diverse kastenwandsystemen. Opgebouwd uit afsluitbare boven-, onder- en middenkasten, vitrinekasten, apothekerskasten, (gecertificeerde) veiligheidskasten, ladekasten, etc. Met of zonder legborden en uitschuifbare lades. De kasten zijn geschikt voor de meest uiteenlopende soorten opslag, waaronder glaswerk, instrumenten en chemicaliën. Met de bovenkasten kunt u een kast samenstellen tot maar liefst 2900 mm hoogte. Door middel van een bovenaftimmering kan S+B de kastopstelling stofvrij aansluiten op het plafond.

Leerlingentafel

Robuuste, speciaal voor klassikaal onderwijs bedoelde schooltafel. Is door zijn geringe gewicht eenvoudig verplaatsbaar, waardoor talloze inrichtingsvarianten mogelijk zijn. Samen met onze Servicetower vormt de Leerlingentafel een strakke eenheid. De wasbakken en media-aansluitingen van de Servicetower zijn volledig geïntegreerd in de werkbladen, die in het superieure Corian® of het economische Trespa zijn uitgevoerd - evenals de werkbladen van de Leerlingentafels. Een vertrouwd en economisch interieuralternatief.

Saturn

Dit organisch gevormde familielid van Mercury biedt ruimte aan circa acht leerlingen. Uiteraard maken wij ook hier gebruik van dezelfde, speciaal voor S+B ontwikkelde Corian® werkbladen van Dupont. Dit materiaal kenmerkt zich door een vrijwel onbegrensde vormvrijheid en plezierige ‘tactiele’ beleving (zacht en warm). Ondanks deze vriendelijke eigenschappen zijn het werkblad en alle andere - naadloos geïntegreerde - onderdelen bestand tegen rigoureus gebruik.

Mercury

Organisch gevormd practicummeubilair voor toekomstgericht, interactief groepsonderwijs aan meerdere leerlingen (circa 10 per unit). Het voor de werkbladen gebruikte Corian® is gebruikersvriendelijk, maar toch bestand tegen intensieve omgangsvormen. Beschadigingen kunnen eenvoudig worden gerepareerd. Voor de naadloos geïntegreerde energievoorzieningen zijn slechts enkele opvoerpunten nodig voor de toevoer van gas, water en elektra. Deze koppelen wij onderling in de meubels.
« Terug naar producten