NSG Groenewoud Nijmegen

De BiNaSk lokalen, kabinet en BiNaSk-lab van het NSG Groenewoud Nijmegen.

Toegepaste producten

Kastenwand

Het representatieve, modulaire kastenwandprogramma van S+B kan aan elke opbergbehoefte voldoen. Zo kunt u zelfs de meest schaarse laboratoriumruimte economisch benutten. De standaard hoogte is 2015 m, maar met de bovenkasten kunt u een wand van maar liefst 2900 mm hoogte samenstellen. Naar wens kan S+B de kasten met een bovenaftimmering stofvrij op het plafond aansluiten.

Eilandtafel plint

Uitgebreid en populair programma van eenvoudig te installeren, self supporting kasten en tafels. De kasten vormen het dragend deel voor de tafelbladen. Het plintsysteem stelt weinig eisen aan de bouwkundige staat van de werkruimte en heeft veel praktische opbergmogelijkheden. Daarnaast is het aantrekkelijk geprijsd, waardoor S+B dit systeem in veel laboratoria toepast. Door zitnissen te ingreren, creëren we bovendien zitwerkplekken.

Ecoline zuurkast

Een zuurkast die bij een relatief lage afzuigcapaciteit toch optimale bescherming biedt aan zijn gebruikers. Dat is de Ecoline zuurkast. Hij is niet alleen als beste getest; de media- en elektra-aansluitingen kunnen bovendien geheel naar wens van de gebruiker bevestigd worden. Het automatische schuifraam is optioneel.

Curvetafel

Functioneel, leerlingenproof en kleurrijk. Onze curve is een prachtige practicumtafel. Een theorietafel wanneer er theorie wordt gegeven, en met een druk op de afstandsbediening komen gas, water en elektra tevoorschijn voor een optimale practicumles. Het grote voordeel van dit systeem is dat de school maar één systeem hoeft aan te schaffen.

Practicumkruk

De handige, kleine hekkensluiter van S+B's practicuminterieurprogramma, die precies onder de diverse tafelsystemen past. Hierdoor vormt de kruk bij staand werk geen onveilig obstakel. De krukken zijn stapelbaar en worden in twee verschillende hoogtes geleverd: voor zit- en statafels.

Zuren-logenkast

Door de gescheiden compartimenten kunt u zowel logen als zuren veilig in deze speciale kast opbergen. De bovenaansluiting zorgt voor een verbinding met het afzuigsysteem, waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige werking. De compartimenten zijn los van elkaar afsluitbaar en voorzien van uitschuifbare legborden.

Tassenkast

Ruim twee meter hoge, praktische opbergkast voor de overzichtelijke opslag van ten minste 15 schooltassen. Ideale oplossing om het vloeroppervlak van het practicumlokaal vrij te houden van rondslingerende obstakels. De schooltassenkast levert een simpele, maar nuttige bijdrage aan een veilig en overzichtelijk binask-lokaal.

Kastenwand

Bijzonder compleet programma van diverse kastenwandsystemen. Opgebouwd uit afsluitbare boven-, onder- en middenkasten, vitrinekasten, apothekerskasten, (gecertificeerde) veiligheidskasten, ladekasten, etc. Met of zonder legborden en uitschuifbare lades. De kasten zijn geschikt voor de meest uiteenlopende soorten opslag, waaronder glaswerk, instrumenten en chemicaliën. Met de bovenkasten kunt u een kast samenstellen tot maar liefst 2900 mm hoogte. Door middel van een bovenaftimmering kan S+B de kastopstelling stofvrij aansluiten op het plafond.

Wandtafel

Een praktische oplossing wanneer binnen (een deel van) het interieurplan geen behoefte bestaat aan verplaatsbare kasten, maar er wel veel bergruimte nodig is. De onderkasten vormen de dragende constructie voor de werkbladen en bieden daardoor extra veel bergruimte. Dit plintsysteem stelt geen eisen aan de vloer- en wandconstructie. De zitnissen kan S+B tot op vloerniveau met panelen afwerken. Ook mogelijk met jukkensysteem.

Eilandtafel

Uitgebreid en aantrekkelijk geprijsd interieurprogramma van zelfdragende tafel- en kastensystemen. De uitgekiende, self supporting constructie zorgt ervoor dat de kasten de tafelbladen dragen. Het plintsysteem zorgt voor de verdere ondersteuning en stelt weinig constructieve eisen aan de bouwkundige staat van de werkruimte. Door zitnissen in te bouwen, kunnen wij zitwerkplekken creëren. Dit systeem wordt, mede dankzij de praktische mogelijkheden, veel toegepast in de moderne science-omgeving. Ook mogelijk met jukkensysteem.

Leerlingentafel

Robuuste, speciaal voor klassikaal onderwijs bedoelde schooltafel. Is door zijn geringe gewicht eenvoudig verplaatsbaar, waardoor talloze inrichtingsvarianten mogelijk zijn. Samen met onze Servicetower vormt de Leerlingentafel een strakke eenheid. De wasbakken en media-aansluitingen van de Servicetower zijn volledig geïntegreerd in de werkbladen, die in het superieure Corian® of het economische Trespa zijn uitgevoerd - evenals de werkbladen van de Leerlingentafels. Een vertrouwd en economisch interieuralternatief.

Lerarentafel

Compleet uitgevoerde werktafel. Standaard voorzien van diverse mediavoorzieningen, zoals een koudwaterkraan, gaskraan met dubbele uitloop en ingebouwde contactdozen. De volledig geïntegreerde spoelbak kan S+B aan de linker- of rechterzijde van het werkblad aanbrengen. Het werkblad voeren wij naar keuze uit in volkern Trespa of Corian®.

Mercury

Organisch gevormd practicummeubilair voor toekomstgericht, interactief groepsonderwijs aan meerdere leerlingen (circa 10 per unit). Het voor de werkbladen gebruikte Corian® is gebruikersvriendelijk, maar toch bestand tegen intensieve omgangsvormen. Beschadigingen kunnen eenvoudig worden gerepareerd. Voor de naadloos geïntegreerde energievoorzieningen zijn slechts enkele opvoerpunten nodig voor de toevoer van gas, water en elektra. Deze koppelen wij onderling in de meubels.
« Terug naar producten