OSG Sevenwolden

Toegepaste producten

Eilandtafel plint

Uitgebreid en populair programma van eenvoudig te installeren, self supporting kasten en tafels. De kasten vormen het dragend deel voor de tafelbladen. Het plintsysteem stelt weinig eisen aan de bouwkundige staat van de werkruimte en heeft veel praktische opbergmogelijkheden. Daarnaast is het aantrekkelijk geprijsd, waardoor S+B dit systeem in veel laboratoria toepast. Door zitnissen te ingreren, creëren we bovendien zitwerkplekken.

Kastenwand

Bijzonder compleet programma van diverse kastenwandsystemen. Opgebouwd uit afsluitbare boven-, onder- en middenkasten, vitrinekasten, apothekerskasten, (gecertificeerde) veiligheidskasten, ladekasten, etc. Met of zonder legborden en uitschuifbare lades. De kasten zijn geschikt voor de meest uiteenlopende soorten opslag, waaronder glaswerk, instrumenten en chemicaliën. Met de bovenkasten kunt u een kast samenstellen tot maar liefst 2900 mm hoogte. Door middel van een bovenaftimmering kan S+B de kastopstelling stofvrij aansluiten op het plafond.

Saturn

Dit organisch gevormde familielid van Mercury biedt ruimte aan circa acht leerlingen. Uiteraard maken wij ook hier gebruik van dezelfde, speciaal voor S+B ontwikkelde Corian® werkbladen van Dupont. Dit materiaal kenmerkt zich door een vrijwel onbegrensde vormvrijheid en plezierige ‘tactiele’ beleving (zacht en warm). Ondanks deze vriendelijke eigenschappen zijn het werkblad en alle andere - naadloos geïntegreerde - onderdelen bestand tegen rigoureus gebruik.

Mercury

Organisch gevormd practicummeubilair voor toekomstgericht, interactief groepsonderwijs aan meerdere leerlingen (circa 10 per unit). Het voor de werkbladen gebruikte Corian® is gebruikersvriendelijk, maar toch bestand tegen intensieve omgangsvormen. Beschadigingen kunnen eenvoudig worden gerepareerd. Voor de naadloos geïntegreerde energievoorzieningen zijn slechts enkele opvoerpunten nodig voor de toevoer van gas, water en elektra. Deze koppelen wij onderling in de meubels.
« Terug naar producten