Sanquin Amsterdam

Toegepaste producten

Wandtafel jukken

Het jukkenonderstel voor wandtafels is een modulair systeem dat in principe overal kan worden toegepast. S+B plaatst het los op de vloer en tegen de wand, waardoor het systeem geen eisen stelt aan de omgeving. Indien gewenst kunnen wij de vloersloffen van de jukken onzichtbaar aan de vloer bevestigen - en afkitten in ruimten waar hygiëne extra belangrijk is. Wij koppelen de jukken met voor- en achterregels, die gezamenlijk de onderconstructie vormen van de tafels. Onder de tafels kan S+B naar wens (verschuifbare) onderkasten monteren.

Zuren-logenkast

Door de gescheiden compartimenten kunt u zowel logen als zuren veilig in deze speciale kast opbergen. De bovenaansluiting zorgt voor een verbinding met het afzuigsysteem, waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige werking. De compartimenten zijn los van elkaar afsluitbaar en voorzien van uitschuifbare legborden.

Ecoline

Efficiënte en veilige zuurkast in twee verschillende luchttoevoeruitvoeringen: met bypass-opening of met een gesloten front. De schuifraamconstructie zorgt voor een optimale, veilige toegankelijkheid. De standaard aangebrachte blad- en stijlspoilers garanderen een constante luchtstroom, die ongewenste wervelingen onderdrukt. De zuurkasten zorgen voor een aanzienlijke besparing op de energiekosten en zijn getest volgens EN 14175 deel 1-3.
« Terug naar producten