Vechtdal College Ommen

Toegepaste producten

Kastenwand

Het representatieve, modulaire kastenwandprogramma van S+B kan aan elke opbergbehoefte voldoen. Zo kunt u zelfs de meest schaarse laboratoriumruimte economisch benutten. De standaard hoogte is 2015 m, maar met de bovenkasten kunt u een wand van maar liefst 2900 mm hoogte samenstellen. Naar wens kan S+B de kasten met een bovenaftimmering stofvrij op het plafond aansluiten.

Wandtafel

Een praktische oplossing wanneer binnen (een deel van) het interieurplan geen behoefte bestaat aan verplaatsbare kasten, maar er wel veel bergruimte nodig is. De onderkasten vormen de dragende constructie voor de werkbladen en bieden daardoor extra veel bergruimte. Dit plintsysteem stelt geen eisen aan de vloer- en wandconstructie. De zitnissen kan S+B tot op vloerniveau met panelen afwerken. Ook mogelijk met jukkensysteem.

Ecoline zuurkast

Een zuurkast die bij een relatief lage afzuigcapaciteit toch optimale bescherming biedt aan zijn gebruikers. Dat is de Ecoline zuurkast. Hij is niet alleen als beste getest; de media- en elektra-aansluitingen kunnen bovendien geheel naar wens van de gebruiker bevestigd worden. Het automatische schuifraam is optioneel.

Curvetafel

Functioneel, leerlingenproof en kleurrijk. Onze curve is een prachtige practicumtafel. Een theorietafel wanneer er theorie wordt gegeven, en met een druk op de afstandsbediening komen gas, water en elektra tevoorschijn voor een optimale practicumles. Het grote voordeel van dit systeem is dat de school maar één systeem hoeft aan te schaffen.

Practicumkruk

De handige, kleine hekkensluiter van S+B's practicuminterieurprogramma, die precies onder de diverse tafelsystemen past. Hierdoor vormt de kruk bij staand werk geen onveilig obstakel. De krukken zijn stapelbaar en worden in twee verschillende hoogtes geleverd: voor zit- en statafels.
« Terug naar producten