Vacature Loodgieter

 

S+B is een informeel Rotterdams bedrijf wat zich inmiddels al ruim honderd jaar bezighoudt met het inrichten van industriële laboratoria en practicumlokalen voor het voortgezet onderwijs. De laatste jaren onderscheiden wij ons steeds meer door op maat gemaakte vernieuwende design inrichtingsconcepten. Denk aan balies op luchthavens, badkamers in hotels, etc. Wij adviseren, ontwerpen en produceren in eigen huis en verzorgen ook de installatie van het meubilair en de zuurkasten.

In verband met de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een LOODGIETER.

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en installeren van leidingwerk, kranen voor demiwater, gassen en andere toepassingen die in een laboratoriummeubel gevraagd worden. Dit loodgieterswerk is in de productie voor geproduceerd en wordt op locatie geïnstalleerd.

De werkzaamheden waar je mee te maken kan krijgen zijn: PE-lassen/spiegelen, zacht solderen, hard solderen, buigwerk precisie, afpersen en controleren van leidingsystemen.

 

Wat breng je mee? Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over:

  • MBO niveau (bewijs van inschrijving gastechnisch installateur, mogen verwerken van hoge kwaliteit gassen is een pré)
  • een rijbewijs
  • een afgeronde opleiding in de installatietechniek
  • je kunt logisch kan nadenken, in teamverband werken
  • je bent leergierig en flexibel

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een prettige en informele werkomgeving. Je krijgt alle ruimte en kansen om je werkzaamheden en je eigen ontwikkeling vorm te geven binnen een groeiende onderneming. Vanzelfsprekend hoort daar een passend arbeidsvoorwaardenpakket bij.

 

Interesse?

Is dit jouw job? Reageer dan snel door een schriftelijke motivatie met cv te sturen naar info@splusb.nl  of Ronald Zijderveld (rzd@splusb.nl).