Inspectiemedewerker m/v  Labair bv (fulltime)

 

Labair maakt deel uit van de S+B groep, een dynamisch Rotterdams bedrijf dat ruim 100 jaar werkzaam is in de meubelbranche en zich sinds de jaren zeventig heeft toegelegd op het inrichten van industriële laboratoria en practicumlokalen voor het onderwijs.

Labair heeft zich heeft toegelegd op het inspecteren en onderhouden van zuurkasten en ander laboratoriummeubilair. Met onze klanten hebben wij onderhoudscontracten afgesloten voor het inspecteren van zuurkasten conform Europese normeringen.

 

Over onze zuurkasten

Een zuurkast is een veiligheidsproduct die er toe dient dat laboranten op een veilige manier kunnen werken. Hiervoor dient een zuurkast optimaal afgesteld te worden en te blijven zodat de afzuiging van de proeven in de zuurkast goed werkt. Het inspecteren vindt plaats met hoogwaardige apparatuur en van de inspectie wordt een verslag gemaakt met daarbij eventueel aanbevelingen om de zuurkast weer aan te passen tot een veilige werkplek.

Wij timmeren hard aan de weg en In verband met de toenemende vraag zijn wij op zoek naar een enthousiaste Inspectiemedewerker.

 

Over de baan

Als inspectiemedewerker gaat je op afspraak langs bij diverse laboratoria en scholen om de inspecties en eventuele reparaties uit te voeren. Je hebt dagelijks contact met de binnendienst van Labair met betrekking tot de planning. Ook ben jij de contactpersoon voor eventuele calamiteiten bij klanten, die je soms direct moet oplossen. Kortom een afwisselende functie waarbij onze uitstekende en snelle service door onze klanten zeer gewaardeerd wordt.

 

Wat breng je mee? Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over:

  • Rijbewijs B
  • Algemene kennis van elektra is een pre
  • VCA
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandig kunnen werken
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke functie

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een prettige en informele werkomgeving. Je krijgt alle ruimte en kansen om je werkzaamheden en je eigen ontwikkeling vorm te geven binnen een groeiende onderneming. Vanzelfsprekend hoort daar een passend arbeidsvoorwaardenpakket bij. Labair/S+B valt onder de cao voor de meubelindustrie.

 

Interesse?

Reageer dan door middel van een schriftelijke motivatie met cv en stuur dit naar info@splusb.nl.