vacature Loodgieter S+B

vacature Loodgieter S+B

S+B Rotterdam B.V.
De firma S+B bestaat inmiddels ruim honderd jaar en houdt zich bezig met het inrichten van industriële laboratoria en practicumlokalen voor het voortgezet onderwijs. S+B onderscheidt zich door specialisatie in klantspecifieke en innovatieve design-inrichtingsconcepten voor het onderwijs, ziekenhuizen, laboratoria en het bedrijfsleven. S+B adviseert, ontwerpt en produceert in eigen huis en verzorgt ook de installatie en het onderhoud van laboratoriummeubilair en zuurkasten.

In verband met de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een LOODGIETER.
Omschrijving van de functie
In de functie loodgieter ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en installeren van leidingwerk, kranen voor demiwater, gassen en andere toepassingen die in een laboratoriummeubel gevraagd worden .Dit loodgieterswerk is in de productie voor geproduceerd en wordt op locatie geïnstalleerd. De werkzaamheden waar je mee te maken kan krijgen zijn: PE-lassen/spiegelen, zacht solderen, hard solderen, buigwerk precisie, afpersen en controleren van leidingsystemen. Wij zoeken een kandidaat op MBO niveau (bewijs van inschrijving gastechnisch installateur, mogen verwerken van hoge kwaliteit gassen is een pré), in het bezit van een rijbewijs, met een afgeronde opleiding in de installatietechniek, die logisch kan nadenken, in teamverband kan werken leergierig is en zich flexibel kan opstellen.
Wat bieden wij?
Wij bieden je een prettige en informele werkomgeving. Je krijgt alle ruimte en kansen om je werkzaamheden en je eigen ontwikkeling vorm te geven binnen een groeiende onderneming. Vanzelfsprekend hoort daar een passend arbeidsvoorwaardenpakket bij.
Interesse?
Reageer dan door middel van een schriftelijke motivatie met Curriculum Vitae en stuur dit naar info@splusb.nl of Ronald Zijderveld (rzd@splusb.nl)

Reageer