Solid Factory is een onderdeel van de S+B groep dat zich heeft toegelegd op het verwerken van Solid Surface materiaal. Als erkend verwerker produceert en installeert Solid Factory verschillende producten. De producten die gemaakt worden in onze productiehal in Rotterdam variëren van buitenwandbekleding van kantoor en woonpanden, balies, vergadertafels, keukenbladen, vliegveldinrichtingen tot reclame-uitingen, allemaal gemaakt met het solid surface materiaal.

 

In verband met de toenemende vraag zijn wij op zoek naar een ervaren PROJECTMANAGER.

 

Wat ga je doen?

In de functie van de projectmanager ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten die binnen ons bedrijf lopen. Na overdracht van verkoop aan projectmanager, ben jij de schakel tussen de klant en Solid Factory en zorg je ervoor dat tekeningen worden goedgekeurd door de klant en dat het project intern en extern zo goed mogelijk verloopt.

Intern zie je erop toe dat de verschillende disciplines goed en tijdig verlopen (tekenwerk, werkvoorbereiding, inkoop) en heb je overleg met de planning over de levertijden. Bij grotere projecten ben je aanwezig bij bouwvergaderingen en is er veel contact met klanten, aannemers en installateurs. Als het project geïnstalleerd wordt, begeleid je de installatie zodat ook dit zo efficiënt mogelijk verloopt.

Binnen de S+B groep is een team van 5 projectmanagers, die allemaal hun eigen projecten hebben, maar ook veel samenwerken.

 

Wat vragen wij?

Wij zoeken een projectleider met een hoge mate van zelfstandigheid. Je hebt een aantal jaar werkervaring in het leiden van projecten, bent communicatief sterk en bij voorkeur heb je ervaring in de interieurbranche. Verder ben je technisch goed onderlegd en heb je gevoel voor meubilair.

 

Ervaring en competenties:

  • 4-10 jaar als projectleider
  • Je beschikt over een diploma HBO bouwkunde of soortgelijke relevante opleiding.
  • Nederlands en Engels sprekend
  • VCA vol (of bereid om dit te behalen)
  • Denken in mogelijkheden

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een prettige en informele werkomgeving. Je krijgt alle ruimte en kansen om je werkzaamheden en je eigen ontwikkeling vorm te geven binnen een groeiende onderneming. Vanzelfsprekend hoort daar een passend arbeidsvoorwaardenpakket bij.

 

Interesse?

Reageer dan door middel van een schriftelijke motivatie met Curriculum Vitae en stuur dit naar info@splusb.nl